CMS Løsning

nettbutikk løsning avansert enkel å bruke for joomla, virtuemart

Verdens beste CMS løsning

En CMS (Content Management System) løsning er det samme som en Publiseringsløsning. Idéen med en publiseringsløsning er at det skal være lett å bygge opp og oppdatere sin hjemmeside online og uten bruk av spesielle programmer. Det eneste man behøver er en pc med tilgang til internett, og man går selv inn på sin webside og redigerer den.
Den CMS løsningen vi bruker, er verdens beste og mest utbredte løsning, og det utvikles hver dag flere nye funksjoner til løsningen.

Oppdatere selv

Noen få eksempler på hva man kan gjøre med vår løsning (Joomla): Opprette og redigere artikler, lage nyhetsbulletiner, blogg, forum, produktkatalog, e-handel, galleri, RSS, kalender, utskriftsvennlige sider, søking på websiden.

Pris

Vår CMS grunnpakke inkluderer installasjon av løsningen, gratis webhotell og domenenavn i 1 år, vi setter inn din logo og du får 5 undersider og løsningen koster bare kr. 9.990,-
Løsningen nevnt over er som sagt grunnpakken, men man kan selvfølgelig bygge ut dette så mye man ønsker med ulike moduler, og med spesialutviklet design. Da betaler man litt ekstra for de ulike modulene og for sin spesialutviklede design.

Bestill CMS Løsning

Ønsker du eller dere en webside som dere selv kan styre og oppdatere, med muligheter for blogg, forum, produktkatalog etc. etc. så kan dere ringe oss på tlf. 46813097 eller 94824930 for å bestille eller for å ta en uforpliktende prat om hvilken løsning som vil passe best for dere..
Dere kan også sende oss en e-post til: post@smartwebdesign.no

Om dere bare ønsker en liten
hobbybutikk eller et kjøpe-
senter på nettet, har vi
løsninger som kan tilpasses
deres behov.

Vår cms løsning gjør det enkelt
for dere å administrere deres
eget nettsted.
Løsningen er effektiv,
brukervennlig og fleksibel.

Ring oss: 4681 3097

Send oss en mail:
post@smartwebdesign.no

html websider, for alle bedrifter og private, nettsider, webdesign
søkemotoroptimalisering for google og andre søkemotorer, vi sørger for at dine sider blir sett på nett
reklamemateriell for print og for online bruk, bannere, netboards, plakater, flyer, brosjyre
smartwebdesign nyheter på twittersmartwebdesign på facebook