Søkemotoroptimalisering

nettbutikk løsning avansert enkel å bruke for joomla, virtuemart

Høy ranking i søkemotorene

I dag har det blitt slik at markedsføring i søkemotorer, med Google.com i spissen, er hva som virkelig drar besøkende til dine sider. Søkemotoroptimalisering er egentlig et eget fag og det er stor forskjell på de som kan det og de som virkelig kan det. Det finnes to forskjellige måter å bli sett på i Google, og det er betalte visninger og organiske visninger. Betalte visninger er de som vises i annonsefeltene mens organinske visninger er de som vises i innholdsområdet på Google sine websider.

Organiske visninger

Vi satser mest på organiske visninger for våre kunder, og en av grunnene til det er at etter nøye undersøkelser viser det seg at bare 30 prosent av alle google brukere klikker på betalte visninger i annonsefeltene. Det er mye mere jobb å få en side til å ranke høyt i feltet for organiske visninger, men vi har veldig god kompetanse på det, og har mange gode resultater å vise til.

Pris

Det er ikke lett å gi en pris på søkemotoroptimalisering, da det er veldig opp til kunden hvilke resultater de ønsker. Vi tilbyr en pakke hvor sidene lages så optimaliserte som mulig for kun kr. 14.990,- Dette er en grunnløsning som man kan forsette å jobbe med slik at man etterhvert kan få veldig gode resultater.

Optimaliser dine sider

Selv om dere allerede har sider som er utviklet av andre enn oss, tilbyr vi allikevel søkemotoroptimailisering av deres allerede eksisterende sider.
Dere ringe oss på tlf. 46813097 eller 94824930 å ta en uforpliktende prat om hvordan dere ønsker å vises i søkemotorene.
Dere kan også sende oss en e-post til: post@smartwebdesign.no

Om dere bare ønsker en liten
hobbybutikk eller et kjøpe-
senter på nettet, har vi
løsninger som kan tilpasses
deres behov.

Vår cms løsning gjør det enkelt
for dere å administrere deres
eget nettsted.
Løsningen er effektiv,
brukervennlig og fleksibel.

Ring oss: 4681 3097

Send oss en mail:
post@smartwebdesign.no

html websider, for alle bedrifter og private, nettsider, webdesign
søkemotoroptimalisering for google og andre søkemotorer, vi sørger for at dine sider blir sett på nett
reklamemateriell for print og for online bruk, bannere, netboards, plakater, flyer, brosjyre
smartwebdesign nyheter på twittersmartwebdesign på facebook